Albume punctRO
Datorita faptului ca s-au incheiat contractele pe care le aveam cu distribuitorii albumelor noastre, vi le oferim gratuit spre descarcare

 

Apar pe acest album:

  Marius Toma
  Florin Demian
  Meda Horjan
 Gabi Băruţa
  Ligia Marin
  Florin Gherdan
  Liviu Pop
  Patricia Pop
  Doroteea Tatu
  Teodorian Popa
  Gabi Drăgan
2005

Primul album punctRO a apărut īn aprilie 2005. Acesta este de fapt un proiect gāndit de Marius Toma, la realizarea căruia a colaborat un grup stufos de interpreţi şi instrumentisti, oferind senzatia de diversitate. Albumul, īn format multimedia, conţine videoclipul piesei numărul 8, "Eu te iubesc", cu un mesaj cutremurător, un apel pentru dreptul la viaţă.
Īn 2006 piesa "N-am să uit" a prins imagine prin montarea acesteia īntr-un nou videoclip. Totodată un nou album se găseşte sub forja de sunet, aşteptānd să intre īn scenă prin mai-iunie 2007.
Proiectul punctRO
a ramas in continuare deschis colaborarii.Multumim si pe aceasta cale tuturor celor care
s-au facut vinovati de aparitia acestui album, pentru daruirea cu care
au investit suflet si timp
in acest proiect. Ramanem in continuare deschisi colaborarii .

 

INDEX

Texte
Melodii
320 kbps

Simte-te liber să asculţi melodiile acestui album direct de aici, de pe site!


Urmăreşte aici videoclipurile noastre:
____________________________________________
<>

Condamnam criminalii care ucid oameni de diferite varste, dar legislatiile actuale nu ii au in vedere pe cei care-i ucid pe cei care inca nu au apucat sa vada lumina zilei, ba chiar le creeaza un cadru legal adecvat in care isi pot desfasura activitatea nestingheriti; poate doar glasul celor care inca mai striga: "Nu ucideti pruncii!" inca ii mai sacaie. Noi NU vom tacea.

Download videoclip  

Acest videoclip poate fi distribuit, prezentat, sau difuzat īn mod liber, fără a fi nevoie de acceptul producătorului. punctRO

____________________________________________

2006

In vremurile in care traim, tinerii sunt  atrasi de ‘vizual’ mai mult ca oricand. ‘Imaginea miscatoare’ a luat de mult locul cel mai important din viata multora dintre noi, nelasand loc pentru altceva mai important. In consecinta multi ne-am ’plafonat’, nefiind obligati de circumstante sa mai punem mana pe cate o carte buna. Valorile pe care le stim, sau pe care le avem se rezuma la ceea ce se poate vedea. Unii dintre noi ne-am si gasit ‘modele’ in lumea fantasticului si ne traim viata pe tarimul iluziei, amagindu-ne singuri ca va veni o vreme cand ne vom vedea de ‘chestii’ mai spirituale si vom avea timp si pentru viata vesnica. Din nefericire, am vazut si oameni in varsta care isi pierd vremea cu ‘fantasticul’ la fel ca si copiii, uitand ca mai au putin de trait. Ce garantie avem ca nu vom fi si noi la fel ? (‘Isi vor intoarce urechea de la adevar si se vor indrepta spre istorisiri inchipuite –2 Tim 4 :4 ‘). Intr-o vreme ca aceasta ne-am gandit sa lucram la o ‘imagine miscatoare’ prin care sa amintim celor interesati despre Jertfa Suprema care s-a dat o data pentru totdeauna cu scopul de a ne elibera de sub blestem. Am primit vindecare in schimbul pacatelor noastre ! Se cuvine sa multumim pentru asta! Nu exista dragoste mai mare !

N-am să uit

Acest videoclip poate fi distribuit, prezentat, sau difuzat īn mod liber, fără a fi nevoie de acceptul producătorului. punctRO

Download videoclip  

____________________________________________


Apar pe acest album:

  Marius Toma
  Catalin Lata
  Chris
 Gabi Băruţa
  Emil Sauciuc
  Fivia Covaci
  Florina Ban
  Liviu Pop
  Marius Alex Pop
  Teodorian Popa
Mulţumim şi pe această cale tuturor celor care
s-au implicat īn apariţia acestui album, pentru umărul pe care l-au pus. Rămānem īn continuare deschişi colaborării .

2007

Acest album a văzut lumina zilei pentru a putea fi ascultat şi criticat de voi. Din fericire (pentru el) nu-i prea pasă dacă nu o să placă tuturor. Nici nu īşi doreşte aşa ceva, ştiind că fiecare este cu totul special şi are gusturi diferite īn ceea ce priveşte muzica, unii dintre voi avānd aşteptări mai mari decāt alţii. Nu caută să cuprindă cāt mai multe genuri muzicale, să cucerească cāt mai mulţi ascultători sau critici, doar īşi deschide inima si īşi varsă of-ul spunānd toate durerile şi pasiunile īntr-un limbaj cāt mai natural, accesibil multora care au fost loviţi de aceleaşi pietre care īncearcă să stingă focul care a fost pus cāndva īn inima fiecărui credincios de către Cel ce a adus lumina.

 Albumul se foloseşte de tehnici instrumentale care nu ţin cont de „evoluţia” muzicii, şi nu-i pasă dacă ar putea fi categorisit de unii ca fiind „muzica anilor 80”, ţinta lui este să se facă īnţeles şi să spună lucrurilor pe nume, căutānd totodată să aducă o rază de lumină celor ce au nevoie de ea. Este direct, incisiv, neortodox. Ar putea fi dat afara din biserică pentru asta. Probabil că nu va fi vāndut bine, dar va fi copiat cu siguranţă. Dar dacă nu va „produce” măcar atāt cāt să-şi acopere cheltuiala, nu va putea să-l cheme pe fratele lui mai mic la lumină.

INDEX

Texte
Melodii
256 kbps

Simte-te liber să asculţi melodiile acestui album direct de aici de pe site!

 

copyright © punctRO