Despre noi...

   Ne consideram oameni obisnuiti,ca si voi, consumatori de muzica, care la un moment dat am devenit mofturosi si nu ne mai placea orice fel de muzica. Am inceput sa criticam ceea ce nu ne place, crezand ca muzica ar trebui sa se faca dupa gustul nostru (vi se intampla si voua ?) Asa ca am inceput sa scoatem afara din biblioteca cate un album pe care il consideram ‘mai slab, neputand sa-l inlocuim cu altceva. Ne-am trezit intr-un tarziu ca nu prea avem muzica ‘pe gustul nostru’. Atunci mi-am pus o intrebare : ‘De ce trebuie sa astept ca altii sa produca muzica dupa gusturile mele ?’ Mi-am dat seama ca Dumnezeu ne-a creat pe fiecare unic, cu posibilitati nemasurate in creativitate, noi doar trebuie sa credem asta si sa actionam in consecinta. Degeaba ne irosim talentul criticandu-i pe altii, iar noi nu facem nimic, de teama criticilor celorlalti. Din pacate, cunosc mai multi tineri foarte  indemanatici la instrumente, dar nu vor ‘sa se amestece’. Mie mi-e teama de intrebarea la care va trebui sa raspundem cu totii :
   -Ce-ai facut cu ceea ce EU am investit in tine ?
   -Vezi, Doamne, eu am avut alte preocupari...atatea filme noi...imbracaminte ’cool’ ...  discutii pe net... despre...atatea chestii... da` mi-am dat si eu cu parerea despre munca altora !   (vezi vol.1, piesa11)

   Asa ca ne-am pus pe treaba. Punct. Si noi am avut multe greutati, dar nu ne lasam. Construim incet, analizand din mai multe unghiuri, ascultand cu atentie si parerile altora, singurul lucru care ramane ne-negociabil fiind proclamarea mesajului curat, chiar daca folosim uneori si metode neortodoxe. Nu ne asteptam sa fim acceptati de toata lumea, si ne-am asumat toate riscurile. Nu ne-am propus sa ajungem in ’top’, stiind ca si aceasta este o chestie pur umana. Dorim doar sa trecem examenul final cu bine.


 

copyright ©8 punctRO