[Te privește- 2005]      [Negru sau alb - 2007]      [Pro Life - Studio]
____________________________________________


 

Apar pe acest album:

  Marius Toma
  Florin Demian
  Meda Horjan
 Gabi Băruţa
  Ligia Marin
  Florin Gherdan
  Liviu Pop
  Patricia Pop
  Doroteea Tatu
  Teodorian Popa
  Gabi Dragan


Primul album
punctRO a apărut īn aprilie 2005. Acesta este de fapt un proiect gāndit de Marius Toma, la realizarea căruia a colaborat un grup stufos de interpreţi şi instrumentisti, oferind senzatia de diversitate. Albumul, īn format multimedia, conţine videoclipul piesei numărul 8, "Eu te iubesc", cu un mesaj cutremurător, un apel pentru dreptul la viaţă.
Īn 2006 piesa "N-am să uit" a prins imagine prin montarea acesteia īntr-un nou videoclip. Totodată un nou album se găseşte sub forja de sunet, aşteptānd să intre īn scenă prin mai-iunie 2007.
Proiectul punctRO
a ramas in continuare deschis colaborarii.


Multumim si pe aceasta cale tuturor celor care
s-au facut vinovati de aparitia acestui album, pentru daruirea cu care
au investit suflet si timp
in acest proiect. Ramanem in continuare deschisi colaborarii .

 

/
volume_up
Videoclipuri
____________________________________________

Condamnam criminalii care ucid oameni de diferite varste, dar legislatiile actuale nu ii au in vedere pe cei care-i ucid pe cei care inca nu au apucat sa vada lumina zilei, ba chiar le creeaza un cadru legal adecvat in care isi pot desfasura activitatea nestingheriti; poate doar glasul celor care inca mai striga: "Nu ucideti pruncii!" inca ii mai sacaie. Noi NU vom tacea.

Download videoclip  

Acest videoclip poate fi distribuit, prezentat, sau difuzat īn mod liber, fără a fi nevoie de acceptul producătorului. punctRO

Eu te iubesc [2005]

Alte materiale despre avort

____________________________________________


In vremurile in care traim, tinerii sunt  atrasi de ‘vizual’ mai mult ca oricand. ‘Imaginea miscatoare’ a luat de mult locul cel mai important din viata multora dintre noi, nelasand loc pentru altceva mai important. In consecinta multi ne-am ’plafonat’, nefiind obligati de circumstante sa mai punem mana pe cate o carte buna. Valorile pe care le stim, sau pe care le avem se rezuma la ceea ce se poate vedea. Unii dintre noi ne-am si gasit ‘modele’ in lumea fantasticului si ne traim viata pe tarimul iluziei, amagindu-ne singuri ca va veni o vreme cand ne vom vedea de ‘chestii’ mai spirituale si vom avea timp si pentru viata vesnica. Din nefericire, am vazut si oameni in varsta care isi pierd vremea cu ‘fantasticul’ la fel ca si copiii, uitand ca mai au putin de trait. Ce garantie avem ca nu vom fi si noi la fel ? (‘Isi vor intoarce urechea de la adevar si se vor indrepta spre istorisiri inchipuite –2 Tim 4 :4 ‘). Intr-o vreme ca aceasta ne-am gandit sa lucram la o ‘imagine miscatoare’ prin care sa amintim celor interesati despre Jertfa Suprema care s-a dat o data pentru totdeauna cu scopul de a ne elibera de sub blestem. Am primit vindecare in schimbul pacatelor noastre ! Se cuvine sa multumim pentru asta! Nu exista dragoste mai mare !
N-am să uit [2006]

Acest videoclip poate fi distribuit, prezentat, sau difuzat īn mod liber, fără a fi nevoie de acceptul producătorului. punctRO

Download videoclip  

copyright © punctRO